Malaysia
Beli dalam talian:
Dapatkan Sampel Percuma

Penggunaan kuki

Laman ini menggunakan cookie, justeru, bahagian ini menerangkan butiran bagaimana kuki digunakan dan cara untuk mengawal sama ada untuk menyimpan ataupun memadamkan kuki.
Kuki digunakan pada laman web ini. Dalam bahagian yang berikutnya, anda akan menerima maklumat terperinci tentang penggunaan kuki dan pilihan anda untuk menerima kuki atau menolaknya.

 

Apakah itu Kuki?

“Fail data kecil yang dihantar dari laman web ke cakera keras PC anda dirujuk sebagai “kuki””. Ia bukan merupakan program komputer tetapi hanya fail teks kecil yang membolehkan laman web menyimpan dan mengumpulkan maklumat mengenai tabiat pencarian pengguna Internet. Kebanyakan laman web menggunakan kuki, kerana ia merupakan sebahagian daripada kotak alat dan meningkatkan pengalaman pengguna pada Internet. Kuki membolehkan laman web menyediakan perkhidmatan yang diperibadikan (cth., maklumat log masuk ke kedai, menyimpan produk dalam troli membeli-belah atau memaparkan kandungan yang berkaitan).”

Cara kami menggunakan Kuki

Oleh kerana kami menghormati hak privasi anda, anda boleh memilih untuk tidak membenarkan beberapa jenis kuki. Klik pada butang Tetapan Kuki untuk mengetahui lebih lanjut dan ubah tetapan lalai kami. Walau bagaimanapun, menyekat beberapa jenis kuki boleh mempengaruhi pengalaman anda pada laman web ini dan perkhidmatan yang kami berupaya menawarkan. Apabila menerima semua Kuki dalam sepanduk kuki kami, anda bersetuju untuk menyimpan kuki pada peranti anda untuk meningkatkan navigasi laman web, menganalisis penggunaan laman web dan membantu usaha pemasaran kami. Dengan mengubah tetapan kuki, sama ada dalam pautan tetapan kuki kami atau dalam penyemak imbas anda, laman web akan berfungsi tetapi tanpa peningkatan yang dinyatakan di atas.